Blogger Widgets

26 aprilie 2013

Proiectul "Martie - Mărtisor"




Proiectul ”Martie - Mărtișor!” a fost încununat cu activitatea ”Din inimă, pentru mame!”.
Elevii clasei a II-a A de la Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuși” -structura ”Ana Colda”, împreună cu colegii lor preșcolari ai Grădiniței de pe str. Parcului nr. 9
au expus la Biblioteca Orășenească Petrila


lucrările realizate de ei în cadrul acestui proiect: felicitări, mărțișoare, mandale, tablouașe...


V-aș invita să le admirați, însă, expoziția a fost cu vânzare și au fost cumpărate cam toate lucrările lor -ceea ce nu e de mirare, căci, cei mici s-au dovedit a fi adevărați artiști, dând dovadă de mare creativitate și simț artistic!





Dar...despre ce este vorba:
”Martie - Mărțișor!” este un proiect educațional inițiat și coordonat de prof. Beciu Lavinia de la Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuși” Petrila  și ne are ca parteneri pe noi, Biblioteca Orășenească Petrila,reprezentată prin bibliotecar,Bălănescu Oana și Grădinița de pe str.Parcului nr. 9, Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuși”, reprezentată prin prof. Maszni Sanda Grațiela.
 Proiectul s-a derulat în perioada februarie - martie 2013, fiind compus din mai multe activități: lectură tematică, ateliere în care s-au confecționat mărțișoare, felicitări și diverse alte materiale, desen, portofoli, program artistic  în care copiii au dansat, au cântat și au spus poezii obținând ropote de aplauze, organizarea unei expoziții.
Felicitări tuturor pentru râvna și talentul de care ați dat dovadă!

Niciun comentariu: