Blogger Widgets

23 iunie 2016

În ultimele zile din anul școlar...

Iată că astăzi, când elevi și profesori se pregătesc pentru vacanța mare, la doar câteva zile distanță de finalul anului școlar 2015 - 2016, elevii clasei a III-a A de la Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuși” Structura Școala Gimnazială Nr. 5 Petrila, coordonați de „doamna lor” :) - prof. Carmen Avram, au ales să facă o vizită bibliotecii din comunitatea lor, să afle ce mai e nou, ce-am mai achiziționat, ce planuri avem pentru vacanță.




 O inițiativă demnă de toată lauda, dna profesoară! Felicitări! Se știe că vacanța este cea mai potrivită perioadă pentru lectură!
Acești copii frumoși, disciplinați, foarte curioși și dornici să-și încarce tolba de cunoștințe cu noi informații au pregătit pentru această vizită un cadou surpriză bibliotecii și comunității noastre: au compus poezioare și au desenat ilustrații, pe care le-au înscris în file de carte, alături de alte poezii celebre pe care le-au copiat și ilustrat. Dna prof. Carmen Avram a adunat aceste file, 44 la număr, într-o carte cu autor colectiv, clasa a III-a A, intitulând-o „Cele mai frumoase poezii”. 

Aveți aici câteva mostre:




Cartea au dăruit-o bibliotecii și poate fi răsfoită la sediul nostru. Mulțumim!
Micii poeți, debordând de creativitate, au confecționat și deosebite semne de carte pe care le-au donat bibliotecii. Vă prezentăm câteva exemplare:
Vacanță minunată, dragi copii!!! :-*
A! și... grăbiți-vă să reveniți la bibliotecă! altfel, cărțile pe care le-ați descoperit astăzi aici și v-ați propus să le luați acasă ar putea fi împrumutate de alții asemenea vouă și va trebui să așteptați... ;)

Niciun comentariu: