Blogger Widgets

20 iulie 2016

Zbor în tandem, cățărări & bowling

Pentru că multe persoane au fost interesate de premiile oferite la tombola noastră, aveți mai jos detalii privind serviciile oferite de către colaboratorii noștri:

ProAdrenaline 

- Este o școală acreditată de zbor. :) Chiar dacă ți-ai procurat o parapantă, legea îți interzice să zbori fără a fi urmat o școală de profil și fără a fi obținut licența de pilot independent.
- Dacă îți dorești foarte mult să zbori :) iar bugetul nu-ți permite să urmezi o astfel de școală și să achiziționezi echipamentul necesar (în România, ca și în toată lumea, parapantismul este un sport costisitor), există oportunitatea zborului în tandem. Un serviciu pe care și ProAdrenaline îl oferă. :)
Un zbor costă 200 de lei și dacă dorești să ai amintirea acestui zbor, pentru 50 de lei, vei primi și un filmuleț al aventurii tale. ;) 





Sala de cățărare „Fără Limite” 

- Este un spațiu dedicat activităților de cățărare pentru tineri (de la 6 ani în sus) și adulți, părinți și copii; un loc minunat, creat cu scopul de a educa prin aventură. 
- Pe lângă spațiul de escaladă, sala găzduiește un loc dedicat lecturii, o zonă de relaxare și activități distractive de face painting. :)
- Sediul acestui minunat spațiu se află în orașul Vulcan, jud. Hunedoara, pe str. Traian, chiar lângă Școala nr. 6.
- Programul de funcționare pentru public: Luni, Miercuri & Vineri între orele 15:00 - 18:00
- Prețul este de 8 lei/1 oră .

Popicăria Inter Petrila
- Este o sală modernă, amenajată după toate standardele impuse acestui sport; aici se desfășoară chiar și campionate naționale :)
- Echipele de popicari ai Inter Petrila au câștigat numeroase medalii la competițiile naționale și internaționale la care au participat.
- Locația acestei popicării se află în Petrila, imediat în spatele Casei de Cultură „Ladislau Schmidt”.
- Închirierea unei piste la această sală costă 15 lei/oră iar pentru a închiria toate cele 5 piste, 50 lei/oră.
- Pentru programări sau alte informații, sunați la nr. de tel: 0766 610 809


Niciun comentariu: