Blogger Widgets

14 februarie 2014

Final de proiect - "Lectură versus Film"

Proiectul educațional ”Lectură versus Film”, inițiat de Biblioteca Orășenească Petrila la filiala Cimpa și realizat în parteneriat cu Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuși”, structura clasele I - IV Cimpa a ajuns la final.
Cu această ocazie, echipa de proiect, toți participanții și autoritățile invitate - dl. Primar Ilie Păducel și d-na director adjunct Andreica Emilia, de la Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuși” Petrila - ne-am întâlnit în sala de proiecții din cadrul școlii Cimpa. Am făcut un bilanț al activităților care au avut loc în cele 2 luni cât a durat proiectul nostru și am aflat că, în urma acestui proiect:
- copiii au învățat să facă diferența dintre carte și film;
- au aflat că nu este suficient să vizionezi filmul pentru a afla povestea originală;
- s-au familiarizat cu lectura și biblioteca;

- s-a format o bună colaborare între școală și bibliotecă;
- numărul celor care utilizează biblioteca a crescut.
Copiii (dar și echipa de proiect) au fost felicitați de către dl. Primar  și d-na Director adjunct și au primit de la aceștia sfaturi privind importanța educației. Pentru buna cooperare, atenția și compunerile făcute, patru elevi dintre participanții la acest proiect au primit diplome și toți participanții au primit mai multe planșe de colorat. Diplomele au fost semnate și înmânate de către dl. Primar. Cei 4 elevi sunt:
Cătană Miruna Elena
Leahu Samuel Corneliu
Negoiu Diana Denisa
Poponeț Niculina Lavinia
Cu certitudine, proiectul a fost o reușită!
Felicitări tuturor participanților și mulțumesc doamnelor profesoare pentru colaborare!

Niciun comentariu: